Maila oss

info@miasab.se

Ring oss

0431-31 19 30

Sök produkt

Filtrec

Filtrec

 

 

Visa mer

Om FILTREC

År 1991 startade FILTREC tillverkning och design av filtreringsprodukter. Dem har från början fokuserat på filterpatroner, vilket resulterat i ett imponerande sortiment av likvärdiga ersättningsfilter som de flesta på marknaden förekommande fabrikaten. På senare år har FILTREC även utvecklat ett stort sortiment av filterhus, för att bli en komplett tillverkare av filter. En av deras styrkor är att dem fokuserar enbart på filter, vilket gör FILTREC till en mycket fokuserad och kundanpassad tillverkare av filter.

Huvudkontoret samt produktionsanläggningar finns i Italien medan dotterbolag och distributörer finns runt om i världen för att effektivt betjäna de lokala marknaderna och deras specifika behov. Vi har samarbetat med FILTREC i många år och är deras prioriterade partner för FILTREC filter i Sverige.

Med en toppmodern och skräddarsydd produktionsanläggning samt en ständig benchmarking gentemot sina konkurrenter, kan FILTREC hålla sin tillverkningsprocess uppdaterad på högsta nivå.

FoU har en nyckelroll inom FILTRECs organisation, därför har man ett fullt utrustat laboratorium med testriggar som krävs för att uppfylla de senaste internationella specifikationerna. Laboratoriet drivs av ett team av erfarna och entusiastiska ingenjörer som också är aktiva medlemmar i ISO-filtreringskommittén.

 

Vårt sortiment av FILTREC

Hydraulfilter

FILTREC erbjuder ett komplett sortiment av filterhus och patroner, vilket ger en effektiv lösning för att uppfylla kraven på föroreningskontroll för hydrauliska system. Vi hjälper er med filterhus och patron till andningsfilter, tryckfilter, returfilter och sugfilter. Med flera olika filterserier inom varje filtertyp kan vi erbjuda rätt filter gällande anslutningar, flöde, filtermaterial. Med egen utveckling av filtermaterial har dem rätt lösning till varje applikation. Förutom ett stort produktsortiment har vi även möjlighet att erbjuda kundanpassade filterhus och patroner märkta med er logo och ert artikelnummer.

När det gäller filterpatroner så har vi genom FILTREC ett imponerande sortiment av likvärdiga ersättningsfilter till de flesta på marknaden förekommande fabrikaten. Filterpatronerna går igenom noggranna tester i FILTRECs laboratorie innan dem lanseras, för att säkerställa att de minst uppfyller samma specifikationer som filtret dem ersätter. Alla filterpatroner kan även dem kundanpassas.

FILTRECs tekniker utvecklar kundanpassade lösningar och uppfyller specifika krav genom ett nära samarbete med kunderna. Vi tar tillsammans fram rätt filterlösning för er!

Prestandan hos FILTRECs sammansättningar valideras av kraftfulla laboratorietester utförda enligt de senaste ISO-specifikationerna.

Processfilter

Beroende på vilken vätska som ska rengöras samt vilken applikation, har FILTREC den lämpligaste typen av filter som omfattar simplexfilter, duplexfilter och självrengörande filter.

Med hjälp av FILTRECs erfarna ingenjörer kan de stödja kundernas behov och hitta skräddarsydda lösningar för en mängd olika filtreringstillämpningar som olja, gas, process- och koalescentfiltrering.

Läs mer om FILTREC på deras hemsida.

Visa mer

Få en offert

Välj filter