Maila oss

info@miasab.se

Ring oss

0431-31 19 30

Sök produkt

Allied Filter Systems

Allied Filter Systems

 

 

Visa mer

Om Allied Filter Systems

Allied Filter Systems har i mer än 40 år producerat högkvalitativa vätskefiltreringssystem och är Storbritanniens ledande tillverkare och leverantör för processindustrier. Allied Filter utgår från tre brittiska tillverkningsanläggningar som blandar innovativa, specialdesignade produktionstekniker och traditionella tillverkningsmetoder. Med Allied Filters omfattande internationella distributionsnätverk levereras Allied Filter Systems produkter regelbundet, snabbt och effektivt till över 30 länder.

Oavsett om kunderna behöver ett nytt filtreringssystem, eller förbättringar av ett befintligt system, såsom ökad filtreringseffektivitet, kostnadsbesparingar eller bättre filtreringslivslängder, strävar Allied Filter Systems efter att erbjuda den bästa tillgängliga produkten för att passa din applikation.

 

Vårt sortiment av Allied Filter Systems

Påsfilter

Ett påsfiltersystem är en av det mest populära filtreringsmetoderna för filtrering för applikationer av flytande vätskor. Det ger ett mångsidigt, kostnadseffektivt och konsekvent filtreringssystem som är lämpligt för ett brett urval av applikationer, från små till stora bearbetningar.

Det som gör påsfilter så unikt är som tidigare nämnts variationen av material och den fantastiska möjligheten att designa utformningen efter behov genom att bygga med olika vävar. Detta gör att du kan få in flera olika egenskaper i ett och samma filter. Polyestervävar och polypropylenvävar kan också tillverkas djupfiltrerande eller designade för höga flöden. Rostfria stålringar eller plastringar med styrning med eller utan handtag. I sortimentet finns till exempel OA-serien som är en oljeavskiljande påse. Här finns även den vattenabsorberande WA-serien som effektivt avskiljer vatten från olja. Med Allied Filters absoluta filterserier kan vi leverera påsfilter med filtreringseffektivitet på över 95% och 99%.

Vi kan leverera påsfilter från Allied Filter Systems både i standardstorlekar och specialutförande. Som standard finns fyra storlekar. För filter i storlek 1 och 2 är diametern 180mm. För 1M och 2M är diametern 104mm. Även påsfilter för livsmedelsindustrin och medicinteknik i enlighet med gällande EC direktiv.

Påsfilterhus

Påsfilterhus från Allied Filter Systems finns i ett brett utbud av material och storlekar och kan hantera alla vätsketyper och flödeshastigheter. Påsfilterhusen kan anpassas enligt kundkrav gällande anslutningarnas placering och dimensioner. Filterhusen kan även levereras med elektrisk differenstrycksindikator och styrningar. Med Allied Filter kan vi leverera påsfilterhus monterade som duplexfilter, på filtervagnar, med by-passlösningar för byte under drift med mera.

Allied Filter Systems tillverkar filterhus för att passa alla krav och budgetar.

Patronfilter

Allied Filter har ett stort sortiment av patronfilter. Här finns djupfiltrerande lindade och melt-blown patroner. För applikationer där man behöver längre livslängd på patronen finns flera serier av veckade filterpatroner. Vid mer krävande krav inom livsmedel och medicinindustri har Allied Filter även membranfilter.

Patronfilterhus

Patronfilterhus från Allied Filter Systems finns i ett brett utbud av material och storlekar och kan hantera alla vätsketyper och flödeshastigheter. I sortimentet finns enkelhus i både rostfritt stål och plast men även multihus i rostfritt stål för mellan 3-7 patroner som standard. Allied Filter Systems Ltd tillverkar exceptionella filterhus för att passa alla krav och budgetar.

Läs mer om Allied Filter Systems på deras hemsida.

Visa mer

Få en offert

Välj filter