Maila oss

info@miasab.se

Ring oss

0431-31 19 30

Sök produkt

Etha Filter

Vi kan inte hitta det du söker...

På MIAS Filter är vi stolta att erbjuda produkter från ETHA Filter, ett varumärke med gedigen och beprövad erfarenhet inom tryckluftsindustrin. ETHA Filter är känt för att fokusera på kundernas behov, både på den inhemska och internationella marknaden, och levererar lösningar som garanterar hög kvalitet, tillförlitlighet och prestanda över tid, samtidigt som de bidrar till minskade driftskostnader.

En av de främsta egenskaperna hos ETHA Filters produkter är deras flexibilitet i applikationen. Tack vare deras välorganiserade företagsstruktur och effektiva organisation kan ETHA Filter tillgodose kundernas behov när det gäller snabb leverans, utan krav på minsta beställningskvantitet. Detta innebär att våra kunder kan beställa en mängd olika artiklar, även i små kvantiteter.

ETHA Filter erbjuder även skräddarsydda lösningar, inklusive produkter med eget märke och anpassade versioner. De tillverkar produkter efter specifika krav samt enligt internationella standarder från organisationer som RINA, Lloyd’s Register, Bureau Veritas, och ABS.

På MIAS Filter ser vi fram emot att hjälpa er hitta de bästa filtreringslösningarna från ETHA Filter, och vi är redo att bistå med teknisk rådgivning och kundanpassade lösningar för att säkerställa att era behov uppfylls på bästa sätt.

 

 

Visa mer
Visa mer

Få en offert

Välj filter