Kompressorfilter

När det gäller kompressorfilter så har vi ett komplett sortiment av ersättningsfilter för alla på marknaden förekommande fabrikat. Vi använder oss av Sotras och TG-Filter som huvudleverantörer på luftfilter och insats separatorer. Vi har MANN-FILTER original på alla spin-on oljefilter och oljeseparatorer. Vi använder oss framförallt av ETHA och Omega-Air när det gäller ersättningsfilter till tryckluftsfilter, inlinefilter och kolsäckar. 

Vi är även återförsäljare till BEKO-TECHNOLOGIES och kan leverera hela deras produktsortiment, med kondensdräneringar, kondensreningsverk och kyltorkar. BEKO-TECHNOLOGIES produktserier som BEKOMAT, ÖWAMAT och DRYPOINT är erkända för sin höga prestanda och kvalitet.

Genom våra leverantörer har vi ersättningsfilter till kompressorer och vakuumpumpar från till exempel Atlas Copco, Kaeser, Ingersoll Rand, Ceccato, Worthington, Almig, Alup, Chicago Pneumatic, Compair, Demag, Gardner Denver, Tamrock, Fini, Hydrovane, Mattei, Mark, Power System, Bottarini, Sullair, Fiac, Abac, Becker, Busch och Rietschle.

Vårt sortiment innehåller även kompletta alternativ som tryckluftsfilter, kondensreningsverk, lufttorkande filter, luftfilter, torkar, kompletta reningsanläggningar för medicinska applikationer m.m.

Se infoblad om några av våra produkter här nedan:

 Klicka på bilderna för information om produkten: